1. מהו עובש?
2. מדוע מופיע עובש על הלחם?
3. מהו סוג הלחם עליו מנסים את הניסוי?
4. תוך כמה זמן הופיע העובש?
5. מה זה לחות?
6. באילו תנאים החל העובש להתפתח?
7. כיצד ניתן לשמר את הלחם?
8. אילו סוגי עובש יש?
9. האם העובש מסוכן לבריאות?
10. האם על לחם שונה העובש התפתח מאוחר יותר?
11. האם כמות הלחות משפיעה על קצב התפתחות העובש?
2. מדוע מופיע עובש על הלחם?
3. מהו סוג הלחם עליו מנסים את הניסוי?
4. תוך כמה זמן הופיע העובש?
5. מה זה לחות?
6. באילו תנאים החל העובש להתפתח?
7. כיצד ניתן לשמר את הלחם?
8. אילו סוגי עובש יש?
9. האם העובש מסוכן לבריאות?
10. האם על לחם שונה העובש התפתח מאוחר יותר?
11. האם כמות הלחות משפיעה על קצב התפתחות העובש?
אין לכם פוסט ראשון הקדמה על טביעת רגל אקולוגית.
השבמחקכמו כן פוסט 3 חסר-שאלת החקר.
עיכוב זה כרוך בהורדה בציון.
אני מקווה שתשלימו את הפוסטים הללו בהקדם .
ואני מזכירה לכם שאתם צריכים לסיים את הניסוי ולהגיש את הדו"ח והתקציר עד 10.5.
בהצלחה..